I samarbete med Immigrantinstitutet inbjuds ni härmed till seminarium med 8 Feb, klockan 18 med Cenab Turunc – Cenab skriver: det blir en presentation om det senaste valet med fokus på NYANS som nytt fenomen i det svenska politiska kartan. Vad finns bakom stängda dörrar. Vad pratar folk om på de naturliga mötesplatser ( t.ex pizzerior,grönskas handlare ,föreningar,kafeer, lokala konditorier, hos vissa storfamiljer m.m. ). Inom de segregerade områdena växer missnöje. Detta leder till olika typer av missnöjesyttringar som kommer att återspegla sig även på den politiska arenan. Missnöjet utnyttjas och stöttas också av utländska krafter av olika anledningar , vilket kan komma att bli ett riktig hot mot den svenska demokratin i framtiden.

Cenab Turunc är medlem av både Immigrantinstitutet och Strömstad Akademi. Han är dessutom socionom, religionsvetare och reseledare. Han har personligen och med grupper besökt de flesta av länderna i Mellanöstern och har dessutom under många år arbetetat med integration i Göteborg.

Välkomna!
Jens, Elisabeth och Gudmund
Cenab Turunc Zoom 8 Feb

Jens Allwood is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: Cenab Turunc

Time: Feb 8, 2023 06:00 PM Stockholm

Join Zoom Meeting

https://gu-se.zoom.us/j/63919853693?pwd=T2hoNW40clh6V2ZMdndNcExpVHQrUT09

Meeting ID: 639 1985 3693

Passcode: 813399

Webinarium 8 feb 18:00