Vetenskapsfestivalen 11-12 juni 2024

Datum: 11-12 juni

Plats: Rum Ramsö på Laholmen

Få en spännande inblick i den senaste vetenskapen och upptäckterna på Strömstad akademis Vetenskapsfestival 2024! Under två dagar kommer Strömstad akademi att öppna sina dörrar för en fascinerande upplevelse fylld med intressanta presentationer och aktiviteter för alla åldrar.

Upptäck Vetenskapens Värld: Dyk in i en värld av innovation och upptäckt med vårt varierade utbud av vetenskapliga presentationer. Från medicin till astronomi, från makt till teknik, från skola till kärnkraft, vår expertpanel av forskare kommer att dela med sig av sina senaste projekt och resultat. Lär dig om banbrytande forskning som påverkar inte bara vetenskapen själv, utan också samhället och världen runt omkring oss.

Samhällsengagemang och Diskussioner: Vetenskapen påverkar alla aspekter av vårt samhälle, och på Strömstad akademis Vetenskapsfestival kommer vi att diskutera hur den kan forma vår framtid. Delta i spännande föreläsningar om aktuella ämnen som klimatförändringar, hållbarhet, och teknologins roll i samhället. Dina åsikter och frågor är viktiga för oss!

Kom och fördjupa Dig i Vetenskapens under! Oavsett om du är en erfaren forskare, en nyfiken student, eller bara en person med ett intresse för världen runt omkring dig, kommer Strömstad akademis Vetenskapsfestival 2024 att erbjuda något för alla. Kom och fördjupa dig i vetenskapens under och inspireras av det fantastiska som världen har att erbjuda!

För mer information se vårt program och läs våra forskares abstrakt.

Vi ser fram emot att välkomna dig till en helg av vetenskaplig upptäckt och glädje!