Det går trögt med diskussionsforum, det mesta som händer är spam. Just nu ligger det 417 meddelanden som till största delen delen handlar om laxativ! Blir nog tvungen att stänga forumet helt.

Men det är inte många från Strömstad akademi som registrerat sig. Jag har gjort en lathund, som ligger i listan här lite längre ner. Jag har nu också gjort en demonstration av hur man registrerar sig och hur man loggar in. Jag passade samtidigt på att testa ett nytt inspelningsverktyg, som är ungefär dubbelt så dyrt som det jag använder nu. Därför blev det vattenmärken på den färdiga filmen. Jag ämnar senare göra en mer allmän presentation där jag redogör för ett diskussionsforums fördelar. Men till vidare får ni klicka på länken ovan…

Diskussionsforum igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *