Hemsidan flyttad

Den nya hemsidan är nu flyttad till stromstadakademi.se/wp2/. Där fortsätter finputsningen och så snart som möjligt ska vi ändra så att denna sida får adressen stromstadakademi.se.

Det finns fyra olika varianter på startsida. De dyker upp som alternativ under fliken ”startsida”. En (standardsidan) som innehåller stora textikoner, en som innehåller mindre startikoner, en som är tänkt att innehålla det senaste inlägget eller ett avsnitt ur det senaste nyhetsbrevet. Slutligen har vi en sida med bilder, ungefär som den nuvarande sidan. Ge en kommentar på den sidan du tycker är bäst!

Ändringar

Menyerna är lite annorlunda och framförallt är layouten på sidorna för ledamöter och nyhetsbrev förändrade. Det är lagt till en ny flik som heter ”organisation” och som förutom officiellt legalt material innehåller lösenskyddade sidor för ledamöter (”internt”), för styrelsen (styrelse, material) och för AU (”AU”). Dessa sidor har olika lösenord, som är lika för alla som har åtkomst. Medlemmarna i AU måste således hålla reda på tre olika lösenord. Med lite eftertanke kan man dock utforma dem så det blir lätt att komma ihåg. Slutligen finns det en kalender där möten, seminarier och sammankomster kan bokas in. Just nu i coronakarantän-tider har vi inte så stor nytta av den, men förhoppningsvis blir det andra tider.

Den största förändringen är dock den interna strukturen. 250 sidor är reducerade till omkring 30 men med samma innehåll. Det som återstår är att göra bilderna på den fjärde varianten av hemsidan enhetliga och sätta dit tydliga namn. samt att kontrollera att allt finns där och framförallt är korrekt! Mejla mig eller Mariana om ni hittar något så ändrar vi pronto. 

Per Flensburg

Hemsidan flyttad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *