Jag är medlem i Greenpeace och får deras nyhetsbrev. Oftast är det tiggarbrev och de åker direkt i papperskorgen, jag är månadsgivare och det får räcka. Men så kom det ett ovanligare utskick: De hade startat en podcast. Jag hade ganska låga förväntningar, men oj vad jag bedrog mig! Första avsnittet handlade om pengar och det finansiella systemet var något av det absolut bästa jag nånsin hört i genren! Investera 47 min i att lyssna på den och ni kommer att bli mycket klokare, hur mycket professor ni än är!

Poden hittar ni här: https://www.greenpeace.org/sweden/agera/greenpeace-podcast-systemskiftet/

Man kan lyssna på den i Spotify om man har den, men man kan också lyssna på den direkt på webben.

Jätteintressant podcast

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *