Kollegor i Strömstad akademi 
Det kan inte ha undgått någon att corona-viruset har ställt till det över hela världen, med sjuka och ibland också döda. Resande och deltagande i stora konferenser har beskrivits som riskfaktorer med avseende på smitta, och på grund av detta har konferenser ställts in över hela världen, både nationella och internationella. 

 
Efter ingående diskussioner i AU och konsultation med akademins virolog, Tomas Bergström, har vi beslutat att inte genom-föra våra fysiska möten på Tekniska Museet i Stockholm den 20-21/3 nästa vecka (v 12). 

Istället vill vi försöka mötas via nätet, och en tjänst som heter GoToMeeting, både på fredag och på lördag. Dock inte mer än högst tre timmar varje dag, varför programmet måste kortas en del, och jag ber er alla fundera på era funderingar och gärna skicka ut korta sammanfattningar på dessa till hela gruppen så snart som möjligt. Använd denna sändlista och glöm inte att välja ”svara alla”! 

Har ni inte appen till GoToMeeting, så börja med att installera den via länken längst ner, och gå sedan till den översta för att ansluta. Fungerar inte det kan ni logga in via den mellersta länken och då få telefonkontakt. 
Vitsen är att man kan se varandras skärmar vid behov, och på så vis lättare följa med i resonemangen/diskussionerna. Vi använder denna tjänst i våra möten i AU och det fungerar oftast väldigt bra. Vi behöver dock träna en gång och jag föreslår onsdagen den 18/3 kl 16.30. Om någon inte kan då så går det bra att mejla mig så ordnar jag en ”privat demonstration”

Dagordningen måste ändras en del som sagt, men i huvudsak ser programmet ut så här på Fredag den 20/3 (se nedan), och på lördagen den 21/3 kommer slutgiltig dagordningen senast måndag. Så här ser den preliminära ut – bli inte förskräckta, den ska revideras, och jag har lagt in dokument som man kan behöva titta på då man läser själva Dagordningen. 
Hör av er om ni undrar över något. 
Hej, Peter

Preliminärt program 20/3 har förberetts idag den 19/2 av Framtidsgruppen (John Fletcher, Åsa Morberg, Johan Vestlund) tillsammans med representant för AU (Mariana Back) och Anki Hellberg; 
12.00      Lunch
13.30      Hemsidesgruppen
14.30      Framtidsgruppen/Material sänds ut till AU i förväg.
15.30      Anki leder ett samtal kring ovanstående redovisningar
               och olika finansieringsstrategier.
17.30      Middag
1900       Slut

Mötet 20 mars

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *